Tytöt taistelivat poikien sarjassa Pori Cupissa
T13-14 2010-2011Julkaistu: 30.07.2023 23.27

Tytöt taistelivat poikien sarjassa Pori Cupissa


Vaikka Pori Cupissa ei olekaan erikseen tyttöjen sarjoja, niin päätimme kuitenkin osallistua turnaukseen 12-vuotiaiden poikien sarjassa kahdella joukkueella. Syksyn sarjapelejä silmällä pitäen lähdimme 2010-syntyneet omalla joukkueellaan ja 2011-syntyneet omalla.

Lähdimme tavoittelemaan turnauksesta menestyksen sijaan fyysisiä ja kovatempoisia pelejä ja haastamaan siten tyttöjä. Muutamat vastustajat olivat turhan kovia, mutta useimmissa peleissä tytöt pystyivät taistelemaan hyvin tasapäisesti. Erityisesti valmentajia miellytti tyttöjen taisteluilme ja kaksinkamppailut, kentällä todella annettiin kaikkensa. Vanhempien joukkue voitti kaksi peliä ja nuoremmat yhden pelaten lisäksi kaksi tasapeliä, joten tulostakin saatiin aikaan. Lopputuloksissa nuorempi joukkue oli kymmenes ja vanhempi yhdestoista.

Turnaus oli kuitenkin myös paljon muuta kuin pelkät pelit. Vaikka Porissa oltiinkin, niin tytöt leiriytyivät koulumajoitukseen koko kolmeksi päiväksi ja näin nostettiin yhteishenkeä. Iltaisin nautittiin upeista iltapaloista ja tytöt pääsivät myös putoilemaan vesiskootterin perässä vedetyltä patjalta, joka jäi varmasti hyvänä muistona mieleen. Lauantaina vielä päätettiin turnaus maauimalassa. Kaikki siirtymät turnauksen aikana hoidettiin pyöräletkana, joten rasitusta tytöillä riitti, mutta loistavasti kaikki jaksoivat. Oli myös mukavaa, että saimme joukkoomme mukaan tyttöjä Kokemäen yhteisjoukkueestamme ja kaikki olivat mukana mahtavalla asenteella!

Nyt lähdetään kohti alkavia sarjapelejä ja toivotaan, että poikien peleistä saadut opit siirtyvät myös niihin peleihin. T10-syntyneillä on joukkueet kakkos- ja kolmosdivareissa ja T11 pelaa ykkösdivaria.