Mitäs, jos laitetaan ne futiskengät taas jalkaan
NaisetJulkaistu: 09.09.2024 19.38

Mitäs, jos laitetaan ne futiskengät taas jalkaan

Karhu-Futis – Naisten Edustus joukkue

Joukkueen kuvaus:

Olemme perustamassa uutta naisjoukkuetta. Joukkue koostuu eri-ikäisistä ja -taustaisista pelaajista, joilla on yhteinen intohimo jalkapalloon. Tarkoituksemme on tarjota mahdollisuus kehittää taitoja, sekä pitää hauskaa jalkapallon parissa rennossa, mutta kilpailullisessa ympäristössä.

Valmennus ja toimihenkilöt:

Valmennuksesta vastaavat pitkän linjan valmentajat Harri Heikkinen ja Teemu Haukio, joilla on laaja kokemus tyttö- ja naisjoukkueiden valmentamisesta. He ovat ohjanneet monia eri ikäluokkia ja tasoja, ja tuovat mukanaan vankan ammattitaidon sekä syvän ymmärryksen siitä, miten kehittää naispelaajia.

Joukkueen tavoitteet ja kauden suunnitelma:

Tavoitteet:

Uuden naisten joukkueen tavoitteena on luoda kilpailukykyinen mutta rento ilmapiiri, jossa pelaajat voivat kehittyä ja nauttia jalkapallosta. Tarkoituksena on:

  • Kehittää pelaajien henkilökohtaisia taitoja, kuten pallonhallintaa, syöttöjä ja pelin lukemista.
  • Rakentaa vahva joukkuehenki, joka perustuu yhteistyöhön ja kommunikaatioon.
  • Menestyä naisten sarjassa, asettaen kilpailullisia tavoitteita kauden aikana.

Harjoitusohjelma:

Harjoitukset järjestetään 1–3 kertaa viikossa.

Sarjapelit:

Osallistumme naisten sarjaan ja tavoitteenamme on vakiinnuttaa paikkamme sarjassa sekä haastaa itseämme jokaisessa pelissä.

Katsaus tulevaan:

Ensimmäinen kausi tulee olemaan tärkeä joukkueen kehityksen ja ryhmädynamiikan kannalta. Alkuvaiheessa keskitymme erityisesti pelaajien yhteispeliin ja roolien selkeyttämiseen kentällä. Tavoitteemme on saavuttaa ensimmäisellä kaudella vankka asema sarjassa ja rakentaa pohja tuleville kausille

Pitkän aikavälin tavoitteena on jatkaa kehittymistä ja kasvattaa joukkuetta. Olemme avoimia uusille pelaajille, jotka haluavat liittyä mukaan naisten jalkapalloon, ja haluamme olla mukana edistämässä paikallista jalkapallokulttuuria.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ!


Lisätietoja valmentajilta:

Harri Heikkinen
harri.htk.hh(a)gmail.com
040 044 8751

Teemu Haukio
teemu.haukio(a)sata.fi
044 701 9237